úterý 1. srpna 2017

Návštěvníci díl druhý

V pořádku dorazili z výletu. Náš červený Sharan se  hezky projel 😉
Během devatenácti dnů navštívili Německo, Švédsko, Dánsko, Holandsko, Francii, Itálii, Rakousko. Pro někoho (např.pro mě 😉) noční můra, no jim řízení nevadí resp. jsou na delší trasy zvyklí. Přijeli plní zážitků. Ti mladší hlavně ze skate parků , starší i z památek .
U nás na základně v plném počtu jedenáct, i vzhledem k počasí, nastal víceméně líný relax. Trampolina, posilovna, bazén. Stihli jsme Pražský Hrad, Malou Stranu, několikrát Václavák. Trošku jsme nakupovali ( pár modelů Desiqual - to doma nemají 😉) . Děti se ve skupinkách střídaly v připravě snídaní - palačinky versus pancakes 😉. Kluci upekli cookies. MDsGD připravila jedenáct skvělých pizz na míru  - včetně těsta - klobouk dolů 😉 Já pekla, vařila, procvičovala anglickou konverzaci. MDsSiL poklízel po mém řádění kuchyň, MDH chodil poctivě do úřadu , na vše dohlížel a k večeřím griloval. Proběhla instruktážní připrava svíčkové a knedlíků. MDsYD hrála s dětmi kostky a cribbage. Četlo se i jezdilo na kolech...
Pohoda! 


Dnes ráno jsme zamávali na rozloučenou - my před domem, MDH na letišti - prý pro jistotu 😉

A v poledne vyrazili do hor ... Pro změnu déšť a devatenáct stupňů 😀

6 komentářů:

  1. Velmi pekne ste si rozdelili prace, to je fakt mile, najma to upratanie kuchyne, wow, pozvanie k nim mate urcite vo vacku, ci?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je početná základna - jedenáct, ještě, že jsou všichni ukáznění a funguje dělba práce. A smekám před délkou trasy, kterou ujeli, tolik států, tolik dojmů... Tak to všechno v pohodě zvládejte.

    OdpovědětVymazat
  3. Klepla by mi pepka, mít doma tolik lidí. Ale Ty jsi statečná. Ve zkratkách mám chaos, ale tak nějak myslím, že dcery s rodinama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V kuchyni uklizel zeťák 😀 Je zlatej! Pizzu dělala vnučka 😉

      Vymazat